Home     Trends-Audio UD-10.1
Trends-Audio UD-10.1

Trends-Audio UD-10.1


Trends-Audio UD-10.1
€ 249.00
Incl. 21% BTW

  • Productinformatie
  • Combinatieaanbieding

Trends-Audio UD-10.1

USB Audio converter UD-10.1

De Trends Audio UD-10.1 USB Audio Converter is een kleine en handzame converter van USB-signalen van PC (Windows, Mac en Linux). De UD-10.1 vertaalt de nullen en enen van een computer in een prachtig muzieksignaal, over her hele frequentiebereik. De UD-10 zet een holografisch 3D muziekbeeld neer, en met de juiste andere geluidsapparatuur krijgt u het gevoel dat de muzikanten in de kamer staan en voor u speciaal spelen.

De UD-10.1 in standaard-uitvoering heeftd zelfde uitwendige maten als de Trends AudioTA- en PA-versterkers. De Trends Audio UD-10.1 USB Audio Converter is een kleine en handzame converter van USB-signalen van PC (Windows, Mac en Linux). De UD-10.1 heeft 4 belangrijke functies:

UD-10.1
  • Een hoogwaardige externe geluidskaart
  • Digitaal-Analoog-converter
  • USB-transport voor een externe DAC
  • hoofdtelefoonversterker

Via de koptelefoonuitgang kunnen ook direct een koptelefoon of een versterker aangesloten worden. Klankmatig is de UD-10.1 net zo goed, zo niet beter dan de meeste CD-spelers.

In combinatie met een PC/Mac biedt de UD-10.1 een perfecte combinatie om de computer als muziekcentrum te gebruiken. Ineens komen daarmee ook alle Internetradiozenders ter beschikking. De Trends Audio UD-10.1 wordt rechstreeks gevoed uit de USB-aansluiting. Indien gewenst kan een externe batterijvoeding gebruikt worden. Deze batterijvoeding kan apart gekocht worden als accessoire. Met deze batterijvoedsing, die zo'n 16 uur operationeel blijft, opent het geluid nog meer.

Ingezet als USB-converter, kan een PC via de UD 10.1 aangesloten worden op een externe DAC. De UD 10.1 biedt daarvoor 4 verschillende manieren van aansluiten, zowel via koper als via glasvezel. De audiofiele kwaliteiten zijn zo goed, dat je je kan afvragen of deze extra externe DAC iets toevoegt. Goed luisteren is ons advies, en genieten van de zijdezzachte, maar ook zeer gedetailleerde weergave van de UD-10.1. De AES/EBU aansluiting wordt vooral door professionals gebruikt. De coaxiale uitgangen en de optische uitgang zijn wat gebruikelijker.

Let op: de UD-10.1 heeft alleen een USB-ingang, alle andere aansluitingen zijn uitgangen. U kunt geen andere bron aansluiten. Dat zal leiden tot schade aan de UD-10.1, die niet onder de garantie valt.

Levering:
De UD-10.1 wordt geleverd met:
- USB-kabel
- 3,5mm jack-RCA-adapter, waarmee u uw favoriete RCA-kabels kunt gebruiken.

De UD-10.1 is klaar om te gebruiken. U kunt gebruik maken van de USB-voeding, via de USB-kabel.

U kunt ook een battery pack bijbestellen, voor een nog zuiverder geluid.